top of page

PROFIL

Erfaring fra tidligere

Med et hav af store og små shows bag sig har Svanekiær optrådt mere end 60 gange på dansk TV, 8 gange for det danske kongehus, samt lavet shows i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland, Polen, Skotland, England, Holland, Kroatien, Schweitz, Spanien, Portugal, Italien, Frankrig, Grækenland, Dubai, Grønland, Australien og USA.
Han har mere end 20 års erfaring som professionel entertainer og lavet mere end 5.500 liveshows og over 40.000 optrædener i Grøften i Tivoli.

optimist award.jpg

Mere om Henrik Svanekiær

Ved siden af sine shows i privat- og firmaregi har Svanekiær siden 2004 optrådt fast i restaurant Grøften i Tivoli, hvor han underholder gæsterne ved bordene. Svanekiær er herudover blevet privat undervist på en magisk skole i Las Vegas af en af Vegas største magikere Jeff Mcbride. Oplev et energifyldt show udført af Henrik Svanekiær og forstå, hvorfor en mand, der blev uddannet civilingeniør med årgangens højeste gennemsnit valgte at følge sin drøm og leve af at optræde.

Svanekiær optræder desuden på engelsk.

Svanekiær er desuden stolt ambassadør af Kids Aid  (www.kidsaid.dk), som hele året rundt skaber unikke oplevelser for syge børn og unge i DK.
I forbindelse med en indsamling lå Svanekiær 2 timer og 10 min. i "planken", hvilket gav 60.000 kr. ekstra til puljen

 

bottom of page