top of page
Sceneshows
KisdAidLondon_2.jpg

Sceneshows

Manipulation, tankelæsning, intuition, magi og hypnose leveret på en stilet, sofistikeret og humoristisk måde, er ingredienserne, når Svanekiær underholder alle tilstedeværende samtidigt - flere fra publikum kan inddrages som en del af showet.

Showet sammensættes efter arrangementets art og antal personer, og afhængigt af afstanden til publikum, kan selskaber helt op til 1.000 mennesker underholdes samtidigt. Showet giver folk en så stærk følelsesmæssig oplevelse, at de fleste aldrig glemmer mødet med Henrik Svanekiær. 
Svanekiær optræder desuden på engelsk.

 

Close-up og 

Walk-around

Underholdning lige foran folk. Underholdningen foregår rundt ved selskabets borde, idet der underholdes ved disse et af gangen.
Kan også udføres for "stående selskaber" fx under en reception eller en velkomstdrink. I denne sammenhæng bevæger Svanekiær sig rundt mellem folk og underholder små grupper af gangen.

Closeup
CSP_9127.jpg

Peptalks og foredrag 

Hør en inspirerende peptalk om bl.a. motivation, fokus, kundeservice, salg og arbejdsglæde.
Hvem kender begrebet "fokus" bedre end en person, der lever af at flytte folks fokus?
Kan en virksomhed køre uden glade og tilfredse medarbejdere? 
Hvordan får man ens kunder til at efterspørge ens produkt(er) igen og igen?
I en kombination af peptalk og show forklarer Henrik Svanekiær, hvordan det rette fokus kan skabe arbejdsglæde og fremme den positive energi.

Han fortæller samtidigt sin historie om at blive civilingeniør med årgangens højeste gennemsnit men i stedet vælge af at optræde og sidenhen blive en af Danmarks mest benyttede entertainere med over 4.000 shows i 19 forskellige lande, 60 gange på TV og 6 gange for det danske kongehus.

Godt tempo, humor, magiske input og tankevækkende betragtninger er nogle af de elementer, der garanterer, at ingen forlader salen upåvirket efter en peptalk af Henrik Svanekiær.
Peptalken tilpasses den enkelte virksomhed.

 

”Du misser 100% af de skud, du ikke tager”, Michael Jordan, NBA Basketball

Peptalk

Offentlige shows

Svanekiærs næste offentlige show er:

Onsdag d. 20. marts 2024
Hotel Scandic Spectrum i Kbh
kl. 20.00

KisdAidLondon_15.jpg
Offentlige shows
bottom of page