top of page
Sceneshows
KisdAidLondon_2.jpg

Sceneshows

Manipulation, tankelæsning, intuition, magi og hypnose leveret på en stilet, sofistikeret og humoristisk måde, er ingredienserne, når Svanekiær underholder alle tilstedeværende samtidigt - flere fra publikum kan inddrages som en del af showet.

Showet sammensættes efter arrangementets art og antal personer, og afhængigt af afstanden til publikum, kan selskaber helt op til 1.000 mennesker underholdes samtidigt. Showet giver folk en så stærk følelsesmæssig oplevelse, at de fleste aldrig glemmer mødet med Henrik Svanekiær. 
Svanekiær optræder desuden på engelsk.

 

Close-up og 

Walk-around

Underholdning lige foran folk. Underholdningen foregår rundt ved selskabets borde, idet der underholdes ved disse et af gangen.
Kan også udføres for "stående selskaber" fx under en reception eller en velkomstdrink. I denne sammenhæng bevæger Svanekiær sig rundt mellem folk og underholder små grupper af gangen.

Closeup
CSP_9127.jpg

Peptalks og foredrag 

Hør en inspirerende peptalk om bl.a. motivation, fokus, kundeservice, salg og arbejdsglæde.
Hvem kender begrebet "fokus" bedre end en person, der lever af at flytte folks fokus?
Kan en virksomhed køre uden glade og tilfredse medarbejdere? 
Hvordan får man ens kunder til at efterspørge ens produkt(er) igen og igen?
I en kombination af peptalk og show forklarer Henrik Svanekiær, hvordan det rette fokus kan skabe arbejdsglæde og fremme den positive energi.

Han fortæller samtidigt sin historie om at blive civilingeniør med årgangens højeste gennemsnit men i stedet vælge af at optræde og sidenhen blive en af Danmarks mest benyttede entertainere med over 4.000 shows i 19 forskellige lande, 60 gange på TV og 6 gange for det danske kongehus.

Godt tempo, humor, magiske input og tankevækkende betragtninger er nogle af de elementer, der garanterer, at ingen forlader salen upåvirket efter en peptalk af Henrik Svanekiær.
Peptalken tilpasses den enkelte virksomhed.

 

”Du misser 100% af de skud, du ikke tager”, Michael Jordan, NBA Basketball

Peptalk

Online shows

Er det ikke muligt at mødes fysisk, er online shows en mulighed.
Deltagerne inddrages aktivt i showet, og glæden, forundringen samt mystikken opleves lige foran øjnene uanset om du sidder i Indien, USA, København eller Århus, og alt fra få deltagere til flere hundrede er en mulighed.

Et videoklip fra et tidligere onlineshow ser du her

Tidligere kunder har skrevet efter online show:

”Fantastisk underholdning over MS Teams - lige hvad vi alle havde behov for i denne COVID19 tid. Jeg har haft fornøjelsen at se dig en del gange, og var spændt på hvordan det vil fungere online. Jeg har modtaget utallige mails fra mine kollegaer, der takker for en magisk oplevelse. TUSIND TAK!”.

 

Dennis Hindsberg

CEO 

Plandent A/S

 

” Vi var virkelig glade for, at du var med i fredags og kunne lave underholdningen online. Det gav lige det ekstra der skulle til for at gøre arrangementet en stor succes.”.

Birte Yde
H. Lundbeck A/S

Online billede.jpg
Online shows
bottom of page